Eigenzinnig wonen

De Leopoldskazerne stelt zich open. Wonen, leven en beleven voor sterke karakters. 82 kwalitatieve, eigenzinnige appartementen, en 10 stadswoningen, rond een groen binnenplein en op een boogscheut van het bruisende stadsleven.

Met dakterrassen, binnentuinen en een eigenzinnig buurtgevoel wordt de Leopoldskazerne een krachtige aantrekkingspool in het centrum van de stad.

Tussen oud en nieuw

Een unieke locatie, op het kruispunt tussen oud en nieuw. De Leopoldskazerne krijgt een nieuwe start. Met respect voor de geschiedenis, maar met het oog op de toekomst.

Een indrukwekkende architectuur en geschiedenis. Een samenspel van stijlen en invloeden, naadloos aangevuld en versterkt met moderne elementen. Het resultaat? Een unieke woonbeleving, vol karakter.

In het hart van Gent

Met de musea, plantentuin en het Citadelpark vlakbij, en met het Gentse stadsleven op wandelafstand, is de Leopoldskazerne een ideale uitvalsbasis.

Geniet van cultuur. Van restaurants. En van de vrijheid om met de auto, fiets, tram of trein snel te komen waar u wilt.

De Leopoldskazerne wordt een rustpunt in de stad. Ontwikkelaars Matexi en Ciril creƫren hier een buurt met karakter, waar de geschiedenis nieuw leven wordt ingeblazen.

Wonen in De Leopoldskazerne?

Bereid je voor op een toekomst in de Kazerne. Ga op zoek naar het woontype dat jou op het lijf geschreven staat.

Meer info op de verkoopwebsite

Karakter
in de stad

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om uw privacy te beschermen maakt deze website gebruik van cookies. Lees ons privacy statement.