richardmillereplicawatches.com
Related components are now seen in numerous high-end dual-timezone designer watches, however discovering this particular extremely helpful function in richardmillereplicawatches.com the identical observe together with the perpetual calendar is actually a gift.
De Leopoldskazerne | Bureninfo

Bureninfo

Algemeen

De werken zijn gestart op 18 maart 2019. Deze omvatten enerzijds het nieuwe Provinciehuis (aan de zijde van de Charles de Kerchovelaan) en anderzijds de privatieve ontwikkelingen (appartementen en een hotel). In de eerste fase wordt er aan het Provinciehuis gewerkt.

Planning werken

De exacte planning van elke fase vindt u hier van zodra de werken worden aangevat.

Met de bouw van de woningen wordt gestart aan het begin van 2020. Eerst wordt aan de zijde van de Kattenberg gewerkt, de zijde van de Eeckhout start pas in een latere fase op (ten vroegste in 2021).

Met specifieke vragen kan u ook altijd terecht op de werf (via de werfketen aan de straatzijde van Eeckhout).

Werken in uitvoering

De_Leopoldskazerne_Werf_Bouw_Ondergrondse_Parking_Gent_Matexi_Democo_Woningen_Werken

Wat het Provinciehuis betreft, dient men eerst delen van de bestaande gebouwen (in bijzonder de voormalige sporthal) af te breken. Deze werken schieten goed op. Nu is de afbraak van het dak van gebouw D (het grote gebouw aan Charles de Kerchovelaan) aan de beurt.

Ook de werken aan het grote middenplein zijn in uitvoering. De graafwerken voor de ondergrondse parking die hier zal komen werden beƫindigd, vanaf nu gaan de bouwwerken van start.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om uw privacy te beschermen maakt deze website gebruik van cookies. Lees ons privacy statement.

At present, the best Rolex Replica are Swiss movements, assembled in Hong Kong, white steel color is 316L steel or 904L steel, gold part is 18K gold or rose gold, work fine, accurate and stable walking, men should Have a 1:1 replica rolex , it is cost-effective, excellent workmanship. Buy your fake rolex here.